Първото впечатление е най-важно - това добре го знаем. Правилото важи

...
Първото впечатление е най-важно - това добре го знаем. Правилото важи
Коментари Харесай

Тайла на MET Gala 2024 и роклята от пясък, заради която носиха певицата по стълбите

Първото усещане е най-важно - това добре го знаем. Правилото важи с цялостна мощ и за първата поява на MET Gala. На тазгодишното издание на блестящото събитие своя дебют направи и 22-годишната южноафриканска певица Тайла, която стана световноизвестна с шлагера си " Water ".
 Звездите от остарялата школа, които се завърнаха на MET Gala 2024
Звездите от остарялата школа, които се завърнаха на MET Gala 2024

След 10 и повече години неявяване

Красавицата съумя да събере всички погледи на аления килим още с метода, по който се появи на стълбите на музея Метрополитан, където всички звезди театралничат за фотография. Няколко мъже буквално трябваше да я вдигнат във въздуха и да я пренесат над стъпалата, тъй като изкачването им бе невероятно с роклята й.

it’s fashion! tyla at the met gala
— DUDA (@saintdemie)
И до момента в който някои в обществените мрежи се възмущават за какво ти е да слагаш тоалет, с който безусловно не можеш да се движиш, други се възхищават на това фешън произведение, което несъмнено се откроява на фона на всички други, които видяхме на.

Роклята на Тайла е дело на Оливие Рустейн, изобретателният шеф на Balmain. Тя е въодушевена от концепцията за пясъците на времето и пясъчния часовник и трансформира певицата в ходеща пясъчна фигура. Със основаването му се цели " трансформиране на временен материал във безконечен шедьовър ", споделя дизайнерът пред Vogue.

tyla wearing a custom balmain look by olivier rousteing, made out of sand moulded in tyla’s body referencing sands of time at the met gala 2024
— (@modelsdiaryy)
И резултатът е на разположение. Роклята, която обгръща всеки сантиметър от фигурата на Тайла, е основана особено за нейните форми и повече наподобява отливка, в случай че не броим долната част, която е разкроена и с дълъг шлейф.
 Снимка 663959

Тоалетът е изработен от пясък в три разнообразни нюанса, обработен по специфична технология. Към него са добавени и дребни кристални частици, които отразяват светлината при всяко придвижване на певицата. А съвършеният свършек на тази в действителност впечатляваща визия бе пясъчният часовник, който държеше в ръка вместо клъч. 
 Снимка 663961

 От Мария Шарапова до Люис Хамилтън - спортистите, които участваха на MET Gala 2024
От Мария Шарапова до Люис Хамилтън - спортистите, които участваха на MET Gala 2024

И спортът на аления килим

Няма спор, че роклята на Тайла е една от най-впечатляващите и сигурно най-различната на MET Gala 2024. А с нея младата певица даде следващата сериозна поръчка, че изненади от нея може да чакаме не само на музикалната сцена.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР